Oferim servicii de tractare auto 24h/24h, 7 zile din 7 - local, național și internațional - pentru autovehicule comerciale sau autoturisme avariate, defecte sau noi, tractări autovehicule cu roțile blocate, cutii de viteze blocate sau chei pierdute, tractări SUV-uri, tractări dube și dubițe, tractări van-uri, rulote, atv-uri, transport RAR, asistență rutieră, transportarea mașinilor nedorite în parcuri de dezmembrări, etc.

Suntem un serviciu rapid, fiabil și ieftin în domeniul tractărilor auto. Noi acoperim județul Timiș în furnizarea serviciilor de tractare auto non stop. Scopul nostru este ca dumneavoastră și vehiculul dumneavoastră să ajungeți la destinația aleasă în condiții de siguranță, cu un serviciu ieftin și rapid.

Ai nevoie de o autospecială de remorcare? Blocat și ai nevoie de asistență rutieră? Ai o pană? Nici o problemă suntem aici pentru a te ajuta. Noi oferim servicii profesionale și suntem întotdeauna aici, în caz de urgență.

Avem un super-timp de reacție și venim prompt la solicitările dumneavoastră. Oricând aveți nevoie de tractare ne găsiți disponibili.

Compania noastră oferă tractări auto în Timiș ieftin pentru mașina ta indiferent de oră sau de situație. Un singur telefon este suficient și vom ajunge la locația menționată de tine în cel mai scurt timp.

Suntem aici când ai nevoie de noi, cu un serviciu de 24/7 de ore. Sunați-ne oricând, zi sau noapte, iar noi vom trimite o autospecială la dumneavoastră imediat!

Pe toată durata transportului și a manevrelor de încărcare/descărcare autoturismul dvs. este în siguranță.

Noi apreciem fiecare client, și asta se arată în serviciul nostru dedicat și profesional. Sunați-ne, și veți vedea diferența !!

                  Vă mulțumim,
          RECOVERY TRANS-TGD

Date firmă

  SC Recovery Trans TGD
Sat Remetea Mare Comuna Remetea Mare, nr.134, judeţul Timiş, România
Cod unic de identificare: 39878369 Registrul comerțului: J35/3169/2018

Formular de contact