Confidențialitatea datelor dvs. personale este importantă pentru noi și de aceea ne preocupă asigurarea securității acestora.
În acest sens, ne angajăm să vă protejăm informațiile cu caracter personal și să fim transparenți în ceea ce privește datele pe care le colectăm despre dvs. și ce facem cu ele. Întrucat încrederea dvs. este foarte importantă pentru noi, încercăm în permanență să actualizăm Politica noastră de confidențialitate pentru a reflecta cele mai noi modificări ale legislației românești și europene privind protecția datelor cu caracter personal.

Ce date colectăm și cu ce scop?


În funcție de modalitatea în care interacționați cu site-ul nostru încercăm să colectăm minimul de informații necesare. Concret, putem colecta următoarele tipuri de informații:
- Colectăm adresa de email, numărul de telefon și numele atunci cand ne contactați prin formularul de contact sau prin email în vederea trimiterii unui răspuns la solicitările dvs.

Pentru ce perioadă folosim datele dvs. personale?


Folosim datele dumneavoastră personale pe durata atingerii scopurilor declarate mai sus. Când nu mai avem nevoie de datele dvs. personale, le vom șterge sau le vom distruge în siguranță. Vom analiza, de asemenea, dacă și cum putem minimiza în timp datele personale pe care le folosim și dacă le putem anonimiza astfel încât să nu mai poată fi asociate cu dvs. sau să vă identifice.

Securitatea datelor dvs. personale

Respectăm procedurile stricte de securitate în ceea ce privește stocarea datelor dvs. personale și le protejăm împotriva pierderii, distrugerii sau deteriorării accidentale. Datele pe care ni le furnizați sunt protejate folosind tehnologia SSL (Secure Socket Layer). SSL este metoda standard a industriei de criptare a informațiilor personale și a detaliilor cărții de credit, astfel încât acestea sa poata fi transferate în condiții de siguranță prin Internet.
Nu vom divulga informațiile dvs. unor terțe părți decât in situațiile în care acst lucru este strict necesar pentru scopurile stabilite în această politică de confidențialitate. Solicităm tuturor părților terțe să dispună de măsuri tehnice și operaționale adecvate de securitate pentru a vă proteja datele personale, în conformitate cu legislația românească și UE privind normele de protecție a datelor cu caracter personal.

Drepturile dvs. în ceea ce privește protecția datelor cu caracter personal în condițiile legii, aveți următoarele drepturi:

- Să solicitați informații cu privire la faptul că deținem informații personale despre dvs. și, dacă da, care este acea informație și de ce o deținem / o folosim.
- Să solicitați accesul la informațiile dvs. personale (cunoscute sub numele de "solicitare de acces la persoana vizată"). Aceasta vă permite să primiți o copie a informațiilor personale pe care le deținem despre dvs. și să verificați dacă le procesăm în mod legal.
- Să solicitați corectarea informațiilor personale pe care le deținem despre dvs. Acest lucru vă permite să completați / corectați orice informații incomplete sau inexacte pe care le deținem despre dvs.
- Să solicitați ștergerea informațiilor dvs. personale. Acest lucru va permite să ne cereți să ștergem sau să eliminăm informațiile personale acolo unde nu există motive întemeiate să continuăm să le procesăm. De asemenea, aveți dreptul să ne solicitați să ștergem sau să eliminăm informațiile dvs. personale în cazul în care v-ați exercitat dreptul de a opune prelucrării (a se vedea mai jos).
- Să obiectați procesarea informațiilor dvs. personale în cazul în care ne bazăm pe un interes legitim (sau pe cele ale unei terțe părți) și există ceva despre situația dvs. particulară, ceea ce vă face să doriți obiectarea procesării pe acest motiv. De asemenea, aveți dreptul să faceți obiecții în cazul în care vă prelucrăm informațiile personale în scopuri de marketing direct.
- Să solicitați restricția de procesare a informațiilor dvs. personale. Acest lucru vă permite să ne cereți să suspendăm procesarea informațiilor personale despre dvs., de exemplu, dacă doriți să stabilim acuratețea sau motivul procesării acestora.
- Să solicitați transferul informațiilor dvs. personale într-o formă electronică și structurată către dvs. sau către o altă parte (cunoscută în mod obișnuit drept "portabilitatea datelor"). Aceasta vă permite să preluați datele dvs. de la noi într-un format utilizabil electronic și să vă puteți transfera datele către o altă parte într-un format utilizabil electronic.
- Să vă retrageți consimțământul. În circumstanțele limitate în care v-ați dat acordul dvs. pentru colectarea, procesarea și transferul informațiilor dvs. personale într-un anumit scop, aveți dreptul să vă retrageți în orice moment consimțământul pentru prelucrarea respectivă. Odată ce primim notificarea că v-ați retras consimțământul, nu vom mai procesa informațiile dvs. în scopul sau scopurile pentru care ați convenit inițial, cu excepția cazului în care avem altă bază legitimă în acest sens.
- Dacă doriți să vă exercitați oricare dintre aceste drepturi, vă rugăm să trimiteți o solicitare prin email la adresa recoverytranstgd@gmail.com sau prin poștă la adresa SC Recovery Trans TGD, sat Remetea Mare, comuna Remetea Mare, nr 134, județul Timiș, România. Pentru a vă accesa informațiile personale sau pentru a vă exercita oricare dintre celelalte drepturi nu va trebui să platiți o taxă. Cu toate acestea, este posibil să percepem o taxă rezonabilă dacă solicitarea dvs. de acces este evident nefondată sau excesivă. În mod alternativ, putem refuza să dăm curs cererii în astfel de situații.
De asemenea, s-ar putea să trebuiască să vă solicităm informații specifice pentru a ne ajuta să vă confirmăm identitatea și să vă asigurăm dreptul de acces la informații (sau de a vă exercita oricare dintre celelalte drepturi precizate mai sus). Aceasta este o altă masură de securitate adecvată pentru a ne asigura că informațiile personale nu sunt divulgate niciunei persoane care nu are dreptul să le primească.

Modificări la politica de confidențialitate

Politica noastră de confidențialitate se poate schimba și orice modificare va fi comunicată prin intermediul unui e-mail sau al unui anunț pe site-ul nostru.

Date firmă

  SC Recovery Trans TGD
Sat Remetea Mare Comuna Remetea Mare, nr.134, judeţul Timiş, România
Cod unic de identificare: 39878369 Registrul comerțului: J35/3169/2018

Formular de contact